Het gTLD .store

mei 28, 2016 1:15 pm Gepubliceerd door

Sinds 6 april 2016 is de gTLD .store verkrijgbaar voor registratie. De .store is het meest geschikt voor winkels en webshops. Wij verwachten dat de vraag naar de domeinnaam groot zal zijn, aangezien er een enorme groei is op het gebied van webshops.

Momenteel bevindt de gTLD zich in de Sunrise periode. Deze verplichte periode duurt 30 dagen en is bestemd voor merknaamhouders. Zij kunnen tijdens deze periode hun eigen naam vastleggen, voordat iemand anders dit kan.

 

Voorwaarden en registratiekosten

De registratiekosten van de domeinnaam hangt af van de periode. Tijdens de Sunrise zal de prijs hoger liggen dan tijdens de General Availability.

Om het voor u wat makkelijker te maken hebben wij hieronder de klosten overzichtelijk op een rij gezet:

  • Tijdens de Sunrise: € 830,-

(De kosten van de General Availability – €55,- + de niet-terugbetaalbare aanvraag kosten – €775,- )

  • Tijdens de General Availability –> €55,-

 

Early Acces Program

Soms wordt er een EAP aan het begin van de General Availability ingezet. Dit betekend dat gedurende de eerste 7 dagen, iedereen zijn domeinnaam kan registreren. Dit wel tegen een hogere prijs dan een gewone registratie. Deze dagen worden ingezet zodat echt geïnteresseerde partijen verzekerd zijn van hun eigen domeinnaam.

De kosten voor .store zijn tijdens deze dagen als volgt.

Dag:

  1. € 25.000
  2. € 10.250
  3. € 2.750
  4. € 1.025
  5. € 565,-
  6. € 289,-

 

Interesse?

Wist u dat u het nieuwe gTLD ook via ons kunt registreren? Controleer nu de beschikbaarheid en registreer direct via onze website: https://www.caveo.nl/producten/domeinregistraties

 

 

 

De invloed van SSL certificaten op zoekmachines

mei 14, 2016 9:00 am Gepubliceerd door

Een SSL certificaat zorgt op de eerste plaats voor een beveiligde verbinding tussen een webbrowser en een webserver. Dit is vooral belangrijk om de uitwisseling van gevoelige informatie te versleutelen. Denk bijvoorbeeld aan persoons- en betalingsgegevens in een webwinkel of bij gebruikersregistratie. Je herkent dit beveiligingscertificaat aan het groene hangslot in de adresbalk.

Lees meer…

Razendsnelle WordPress websites met Full Page Caching en NGINX

april 25, 2016 9:00 am Gepubliceerd door

Als managed hoster hebben we het gebruik van WordPress de afgelopen jaren explosief zien toenemen. Het populaire platform trekt niet alleen creatieve ondernemers aan om hun eigen website snel online te krijgen. Ook steeds meer professionals gebruiken WordPress als basis met eigen ontwerpen en plugins.

Lees meer…

De nieuwe gTLD’s

maart 24, 2016 12:19 pm Gepubliceerd door

Vorige maand hebben wij u op de hoogte gebracht van de populairste gTLD’s in Nederland. Deze maand zijn deze uiteraard weer veranderd. U kunt goed zien dat gTLD’s van regio’s populairder worden. De extensie .barcelona is pas gereleased en staat nu al in de top 10!

Lees meer…