Nedzone datacenter Steenbergen

Nedzone datacenter Steenbergen U bent natuurlijk graag in de buurt van uw bedrijfskritische apparatuur. Het regionale en uiterst moderne Nedzone datacenter biedt daarvoor de uitkomst. Het datacentrum in Steenbergen is direct aan de nieuwe A4 gelegen en daardoor ideaal voor colocatie van bedrijven en organisaties die gevestigd zijn in de regio's West-Brabant, Zeeland, en Rotterdam.

Kortom; geen filestress, altijd ruimte om te parkeren en gewoon 24 uur per dag toegankelijk.

Bekijk de volledige specificaties van het Nedzone datacenter

1500m2
EUE 1.15
ISO 27001
2N Stroomredundantie
24/7 toegang
Fingerprint access

Dataplace datacenter Alblasserdam

Dataplace datacenter Alblasserdam Sinds eind 2016 leveren wij ook colocatie en netwerkdiensten vanuit Dataplace. Het datacentrum in Alblasserdam is een ideale locatie voor Enterprise klanten. Bijna direct gelegen aan de A15 maakt Dataplace optimaal bereikbaar vanuit de regio's Rotterdam en Dordrecht.

In combinatie met het datacenter in Steenbergen kunnen wij u vanaf heden dan ook voorzien van volwaardige twin-datacenter oplossingen.

Bekijk de volledige specificaties van het Dataplace datacenter

912m2
EUE 1.26
ISO 27001
N+1 Stroomredundantie
24/7 toegang
Borg 4 beveiliging

Colocatie van losse servers en secure racks

Veildigheid Vanuit Nedzone en Dataplace leveren wij rackspace en bandbreedte aan organisaties die in grote mate afhankelijk zijn van ICT infrastructuur. Binnen onze eigen cages leveren wij colocatie van losse servers, secure racks en een-derde rack-compartimenten. Daarnaast is ook mogelijk om een private cage af te nemen bij grotere omvang en op basis van specifieke eisen.

Met ruim 15 jaar ervaring in het faciliteren van infrastructuur in datacentra haalt u met ons veel deskundigheid in huis. Zo kunnen wij u, naast de standaard dienstverlening, begeleiden bij de planning en uitvoering van migratietrajecten. Ook kunnen wij een deel van uw beheerstaken overnemen op het gebied van firewalls, netwerk en storage.

Bekijk alle colocatie mogelijkheden en stel een offerte samen

Losse units
Secure racks
32 ampere feeds
Hulp bij verhuizen
Remote-hands on site
Real-time Statistieken

Caveo Netwerk

Caveo Netwerk Ons zelfstandig beheerde netwerk staat voor gegarandeerde uptime en topkwaliteit. Het is zonder twijfel een van de belangrijkste redenen voor klanten om voor Caveo als colocater te kiezen.

Met een redundante glasvezelring tussen Amsterdam en Steenbergen en een capaciteit van ruim 30 Gbps, zijn wij één van de grootste netwerkleveranciers op de locatie Steenbergen. Door de inzet van volledig automatische DDoS detectie en blokkering bent u verzekerd van de meest stabiele netwerkomgeving.

Bekijk de volledige specificaties van ons netwerk

Uptime garantie
DDoS Bescherming
VLAN Diensten
AMS-IX
Level3
NTT

Direct een offerte?

Zelf samenstellen

Graag even contact?

010 - 506 55 20

info@caveo.nl