Caveo levert datacenter oplossingen vanuit twee datacenters in Nederland: het Nedzone datacenter Steenbergen en het Dataplace datacenter Rotterdam. Naast de datacenter oplossingen van losse servers in private cages, levert Caveo ook datacenter oplossingen van secure racks en rackcompartimenten. In beide datacenters in Nederland kunt u gebruik maken van het door onszelf beheerde kwaliteitsnetwerk. Hierdoor bent u verzekert van een veilige en stabiele colocatie omgeving.

Onze datacenter oplossingen in Nederland:

  • Colocatie van losse servers
  • Secure datacenter racks
  • Twindatacenter diensten
  • Datacenterverbindingen

Datacenter Rotterdam

Dataplace datacenter Rotterdam Nederland Het Dataplace datacenter Rotterdam is een van de modernste datacenters in Nederland. Het datacenter ligt bijna direct aan de ring Rotterdam en is daardoor optimaal bereikbaar voor bedrijven uit de regio. Dit moderne datacentrum in Nederland heeft een datavloeroppervlakte van 1800m2 en is daarmee één van de grootste datacenters van Zuid-Holland. Het datacenter voldoet bovendien aan de strengste beveiligingseisen en hoort daarmee bij de veiligste datacenters in Nederland.

Bekijk de volledige specificaties van het datacenter Rotterdam.


Datacenter Steenbergen

Datacenter Steenbergen Nederland Het Nedzone datacenter Steenbergen maakt ook deel uit van de datacenters in Nederland waar Caveo datacenter en colocatie oplossingen levert. De in 2014 verlengde A4 zorgt ook voor dit datacentrum in Nederland voor een optimale bereikbaarheid. Voor bedrijven uit West Brabant en Zeeland is het datacenter Steenbergen een perfecte oplossing. Dankzij het energiezuinige ontwerp behoort het Nedzone datacenter tot de energiezuinigste datacenters in Nederland. Het datacenter met 1500m2 aan datavloeroppervlakte, voldoet bovendien aan strenge beveiligingseisen voor zowel de fysieke beveiliging als de informatieveiligheid.

Bekijk de volledige specificaties van het datacenter Steenbergen.


Datacenter netwerk Nederland

Datacenter netwerk Nederland Eén van de belangrijkste redenen dat veel organisaties voor de datacenter oplossingen in Nederland van Caveo kiezen is het zelfstandig beheerde datacenter netwerk. Het netwerk van Caveo hoort tot één van de best presterende netwerken in datacenters in Nederland. Ons netwerk is in totaal in 6 datacenters in Nederland beschikbaar. Tussen de verschillende datacenters in Nederland faciliteren wij netwerkverbindingen van 1 Gbps tot meervoudig 10 Gbps. Met ons datacenter netwerk bent u verzekert van de meest stabiele en veilige datacenter omgeving.

Bekijk de volledige netwerkinformatie


Datacenter oplossingen Nederland

Caveo heeft al meer dan 15 jaar ervaring met datacenter oplossingen in Nederland. De kennis en deskundigheid die in deze periode is opgebouwd staat uiteraard voor u klaar. U profiteert daarbij van één van de best presterende netwerken binnen datacenters in Nederland. De uitmuntende prestaties van dit kwaliteitsnetwerk garanderen u een 100% uptime in een veilige omgeving voor uw servers. De datacenters in Nederland waar Caveo datacenter en colocatie oplossingen levert liggen bijna direct aan de snelweg, waardoor deze uitstekend bereikbaar zijn.

  • Twin-datacenter oplossingen
  • DDoS Bescherming
  • Optimale bereikbaarheid
  • ISO 27001
  • Uptime garantie
  • 24/7 toegankelijk

Datacenter prijzen Nederland

Een private rack compartiment binnen onze datacenters is al beschikbaar is vanaf € 199,- per maand.

Heeft u interesse in één van de datacenters Nederland waar Caveo datacenter oplossingen levert? Of wilt u graag een rondleiding in één van de datacenters met aansluitend gesprek om alle mogelijkheden door te nemen? Neem dan nu contact met ons op via: 010-5065520 of info@caveo.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Of wilt u graag een offerte ontvangen waar uw specifieke wensen en eisen in meegenomen zijn? Vul dan nu onderstaand formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

010 - 506 55 20