Caveo heeft ruim 15 jaar ervaring met de ontwikkeling en huisvesting van uiteenlopende web-toepassingen. Wij hebben ons in die periode gespecialiseerd in het leveren van totaaloplossingen die optimaal presteren onder druk van grote bezoekersaantallen.

Maatwerk

Maatwerk Voor echt maatwerkontwikkeling kunt u direct bij ons terecht. Wanneer standaard software niet meer geschikt is voor uw wensen en u op zoek bent naar een web-toepassing die volledig op uw bedrijfsprocessen en administratie is aangesloten dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Voor onze klanten ontwikkelde wij volledige e-commerce oplossingen, audio-streaming, audio-distributie en zelfs klantenportalen voor andere IT dienstverleners.

Automatisering

Automatisering Een van de belangrijkste reden om te kiezen voor maatwerk is het beter kunnen stroomlijnen van bedrijfsprocessen. Dit wordt vanuit web-applicaties bereikt door informatie en geld- en goederenstromen zo veel mogelijk te automatiseren.

De gemiddelde webwinkel stelt uw klanten uiteraard wel in staat om een bestelling te plaatsen en te betalen, maar bij de verwerking richting een magazijn en boekhouding is vaak veel winst te behalen. Een volledig geautomatiseerde of gecontroleerde aansluiting op uw interne verwerkingssysteem reduceert namelijk de hoeveelheid arbeid en het aantal fouten.

Performance

Performance Uw website of web-applicatie moeten op elke computer, tablet of telefoon goed functioneren en worden door zowel bezoekers als zoekmachines beoordeeld op snelheid en gebruiksgemak. De prestaties van uw website zijn doorslaggevend om succesvol te kunnen zijn.

Wij ontwikkelen niet alleen websites die optimaal kunnen presteren, maar we beheren ook de volledige technische infrastructuur die een forse bijdrage levert aan topprestaties. Omdat we volledige controle hebben over de server- en netwerkomgeving zijn we in staat optimalisatie op zowel applicatieniveau als serverniveau toe te passen en optimaal op elkaar af te stemmen. Het resultaat is voor u; zonder compromis winnen van de concurrent.

Advies en begeleiding

Advies en begeleiding Wij weten als geen ander dat vernieuwing en creativiteit vaak resulteert in de inzet van verschillende ontwerpers en ontwikkelaars. Wij vinden dat dan ook een gezond proces, maar in praktijk vraagt het wel om een technische mediator die kan waarborgen dat de web-toepassing onder verwachte druk goed blijft presteren. Daarom kunnen wij naast onze maatwerkontwikkeling ook een sleutelrol spelen met advies, begeleiding en de performance testen.

Zo kan onze technische staf uw creatieve ontwikkelaar helpen met verbeteringen en zijn wij in staat de serveromgeving te optimaliseren voor de specifieke applicatie.

Zullen we eens afspreken?

Wij willen graag weten met welke vraagstukken u loopt, wat uw precieze situatie is en welke concrete wensen u al heeft gevormt. Daarom maken we graag een afspraak met u, geheel vrijblijvend uiteraard!

U kunt ons bellen, e-mailen of een bericht achterlaten via het contactformulier.

010 - 506 55 20