Al ruim 15 jaar beheren wij Linux web-, mail- en database-servers voor virtuele en dedicated hosting met een sterke focus op RedHat en CentOS distributies. Onze managed diensten zijn gericht op het inrichten en beheren van VPS servers en infrastructuur voor ontwikkelaars en eindgebruikers die hoge eisen stellen aan flexibiliteit en performance.

Managed servers

Managed servers Het beheren van een server gaat veel verder dan het louter faciliteren van een stukje techniek op basis van een bestelling en het periodiek installeren van updates. Wij kijken daarom samen met u naar het doel van de server zodat we de inrichting specifiek kunnen afstemmen op uw werkwijze en de echte eindgebruikers.

Ook de monitoring en beveiliging stemmen we specifiek af op uw applicaties en gebruik. Op die manier zijn in staat om 24 uur per dag in de gaten te houden of de omgeving voor u optimaal presteert. Zo kunnen we op tijd in spelen op veranderingen in groei, bezetting en nieuwe risico's.

Terwijl u focus de op uw core-business houdt, managen wij de applicatie-omgeving. Dat betekend proactief monitoren, rapporteren en 24 uur per dag klaar staan voor incident-support.

Optimalisatie

Optimalisatie Snelheid is steeds belangrijker; voor bezoekers, voor zoekmachines en dus ook voor u. Tegenwoordig telt elke milliseconde.

Hoewel een eerste optimalisatieslag vaak in applicaties gezocht zal worden, kan server optimalisatie de het gemiddelde verzoek vaak nog 10 tot 100 keer versnellen! Vooral als de bezoekersdruk toeneemt zorgt server-optimalisatie voor het behoudt van een stabiele gebruikservaring.

Voor zowel OpenSource applicatie als maatwerk applicaties kunnen wij oplossingen integreren die gebruik maken van caching in het geheugen en read caching van hot data op SSD disks.

We hebben ruime ervaring met de optimalisatie van servers voor het gebruik van Wordpress, Joomla, Magento, WooCommerce, Prestashop.

Senior experts

Senior experts Als u ons belt of een e-mail stuurt dan komt u direct bij een expert terecht. Er is geen sprake van een helpdesk met meerdere lijnen waarbij u elke persoon moet overtuigen van de complexiteit van uw vraag voordat u iemand te pakken krijgt die ook echt kan helpen.

Onze medior- en senior systeembeheerders en ontwikkelaars staan elke dag paraat om te ondersteunen bij technische problemen en complexe vraagstukken.

Private cloud en netwerk

Private cloud en netwerk Om de hoogst mogelijke prestaties en uptime te bereiken beheren we volledig zelfstandig een VMWare private cloud platform. Dit platform vormt een virtualisatieoplossing die uiterst schaalbaar is met automatische resource spreiding en high availability. We maken hierbij gebruik van Enterprise oplossingen van leveranciers als Dell, EqualLogic en Brocade.

Omdat we eveneens volledig zelfstandig ons netwerk beheren hebben we dus totale controle over de technische infrastructuur.

Managed VPS

...
  • 2 Intel Cores
  • 4 GB Geheugen
  • 100 GB Harddisk
  •  
  • Update service
  • SSD Caching
  • Memory Caching

€ 80,- per maand

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

010 - 506 55 20