Managed Hosting van Caveo is bedoeld voor bedrijven waarvoor optimale prestaties van de website of webwinkel van groot belang zijn. Dit begint met optimalisatie van servers waarop uw webapplicatie komt te draaien. Daarbij ondersteund Caveo u met uitgebreide kennis en ervaring om de prestaties van uw website of webwinkel verder te optimaliseren. Vervolgens monitoren wij zowel de servers als de webapplicatie om continuïteit te waarborgen en proactief in te kunnen spelen op groei en potentiële problemen. Bovendien staan onze senior experts altijd voor u klaar met ondersteuning en advies. Met een duidelijke Service Level Agreement (SLA) bent u verzekert van uptime, beveiliging en kundige ondersteuning.

De voordelen van onze Managed Hosting oplossingen:

  • Gegarandeerde uptime van uw website
  • Optimale prestaties door caching
  • Duidelijkheid over gegevensbescherming
  • Automatisch versleutelde backups
  • 24/7 incident support

Managed Servers

Managed Servers Caveo is gespecialiseerd in het beheer van linux webservers en database-clusters voor zowel standaard webapplicaties als maatwerk-applicaties. Voor onze managed hosting diensten beheren we zelfstandig een High Availability VMWare cluster. Dit private Cloud platform stelt ons in staat managed VPS servers te leveren die optimaal presteren en altijd beschikbaar zijn. Dat maakt onze managed hosting ideaal voor organisaties die hoge eisen stellen aan flexibiliteit en performance.

Om uw website optimaal te laten presteren kijken de specialisten van Caveo, in samenwerking met u, naar het doel van de managed server. Zo kan configuratie perfect afgestemd worden op uw applicaties en bezoekersvolume.

Terwijl u de focus houdt op uw corebusiness, houden wij ons bezig met de beschikbaarheid van uw website of webwinkel. Dat betekend optimalisatie, beveiligen, proactief monitoren en 24 uur per dag klaar staan voor incident-support.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die Caveo u kan bieden?
Vraag direct informatie aan over onze Managed Servers.

Onze Managed Hosting diensten

We maken onderscheid tussen drie managed hosting diensten.

Managed VPS Server Caveo levert Managed Virtual Private Servers vanaf haar VMWare private Cloud platform. Dit platform bestaat uit meerdere krachtige fysieke servers waarbinnen VPS servers feitelijk kunnen rondzweven. Dit principe zorgt er voor dat de configuratie van uw managed VPS server uiterst flexibel is en bovendien niet gevoelig is voor de uitval van fysieke hardware. U profiteert hierdoor van optimale prestaties en gegarandeerde uptime. De specialisten van Caveo kijken graag samen met u wat de ideale configuratie voor uw toepassing is.

Meer over Managed VPS Hosting


Dedicated Server Hosting Wanneer een toepassing hoge eisen stelt aan de fysieke onderlaag, kan een dedicated server de meest geschikte oplossing zijn. Met een dedicated server krijgt u namelijk de volledige beschikking over een fysieke server en haar resources. Ook hierop kan de technologie van VMWare worden toegepast om applicatieomgeving schaalbaar te houden en verplaatsbaar te maken tussen verschillende fysieke omgevingen. Met de inzet van onze twin-datacenter oplossingen en replicatie mogelijkheden is het ook een dedicated servers mogelijk om volledig redundant te zijn.

Meer over Dedicated Servers


Private Cloud Hosting Voor organisaties die vooral op zoek zijn naar een oplossing voor het beheer van de fysieke onderlaag, is een private Cloud de perfecte oplossing. Caveo ontwerpt naar aanleiding van uw wensen en eisen een VMWare private Cloud en neemt deze volledig in beheer. U profiteert hierbij van een virtualisatie oplossing die uiterst schaalbaar is met automatische resource spreiding en high availability. Zo kunt u zich volledig focussen op de configuratie en het beheer van de virtuele omgevingen en u heeft geen zorgen meer over het onderhoud van fysieke onderdelen.

Meer over Private Cloud Hosting


Managed Website Hosting

Managed website hosting Een van de meest voorkomende vormen van managed hosting is website hosting. Wanneer uw website een belangrijke schakel vormt in marketing, sales en communicatie, dan spelen de prestaties van uw website een sleutelrol in het succes. De uptime van uw website is uiteraard erg belangrijk, maar daarnaast speelt de snelheid van elke pagina en afbeelding een grote rol in de gebruikerservaring en zoekmachine optimalisatie.

Met managed website hosting van Caveo kijken we samen met u of de ontwikkelaar van de website naar een optimale configuratie van de webserver. Daarna kijken we samen naar de mogelijkheden om onderdelen van de website automatisch vanuit de server te optimaliseren en passen we zoveel mogelijk caching toe om pagina’s nog sneller te maken.

Naast monitoring van de serveromgeving, wordt ook de website zelfs 24 uur per dag, 7 dagen per week gemonitord. Zo kunnen eventuele problemen snel opgemerkt en opgelost worden en bent u verzekerd van topprestaties.

Heeft u bijvoorbeeld een Wordpress website en presteert deze niet optimaal? Caveo is gespecialiseerd in Managed WordPress Hosting en kan de prestaties middels slimme optimalisatie- en caching-technologie enorm verbeteren.

Vraag direct informatie aan over onze Managed Website Hosting.

Managed Webshop Hosting

Managed webshop hosting In tegenstelling tot een reguliere websites komt bij een webwinkel de toepassing van caching veel complexer terug. De webcontent is vaak erg dynamisch en bevat bezoeker specifieke informatie zoals de winkelwagen en zijn of haar account.

Het belang van een optimaal werkende webwinkel is feitelijk het belangrijkste onderdeel voor bedrijven die met e-commerce bezig zijn. Managed webshop hosting verdient zichzelf dan ook heel snel terug.

Met Managed Webshop Hosting van Caveo bent u gegarandeerd van een veilige en geoptimaliseerde serveromgeving. Uw webwinkel verwerkt persoonsgegevens en dient hiervoor te voldoen aan de gestelde privacy wetgeving. Als u kiest voor Managed Webshop Hosting van Caveo krijgt u ten alle tijden een afgeschermde Managed Server voor uw webwinkel. Daarnaast ondersteunen wij u graag in het verder toepassen van dergelijke maatregelen voor gegevensbescherming.

Na oplevering worden de kritische onderdelen van uw webwinkel toegevoegd aan onze monitoring om absolute uptime te kunnen garanderen. Benieuwd naar de beste oplossingen voor uw webwinkel? Onze experts kijken graag met u mee naar een passende oplossing.

Vraag direct informatie aan over onze Managed Webshop Hosting.

Managed Hosting bij Caveo

Caveo heeft al ruim 15 jaar ervaring met managed hosting. Hierdoor kunt u altijd bij ons terecht met complexe vragen of problemen. Als u contact opneemt met Caveo wordt u direct te woord gestaan door een senior expert, zodat u meteen geholpen kunt worden. Om de optimale omgeving voor uw servers te creëren monitort Caveo 24 uur per dag en 7 dagen per week.

  • 24/7 monitoring van de (web)applicaties
  • Veel ervaring met server optimalisatie
  • Service Level Agreement
  • Altijd een senior expert aanwezig

Managed Hosting Prijzen?

Heeft u interesse in de managed hosting oplossingen van Caveo? Of wilt u meer informatie over de managed hosting oplossingen die wij leveren? Neem dan nu contact met ons op via: 010-5065520 of info@caveo.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Of wilt u een offerte ontvangen over onze managed hosting diensten? Vul dan onderstaand formulier in.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Managed VPS

Graag even contact?

010 - 506 55 20

info@caveo.nl