Met Managed WordPress Hosting van Caveo wordt uw website vele maler sneller en daardoor hebben uw bezoekers een betere gebruikerservaring. Onze WordPress experts helpen u graag met de verhuizing van uw website en optimaliseren uw eigen server op maat voor de beste resultaten.

Wat is WordPress Hosting?

WordPress Hosting Van alle websites in de wereld maakt ruim 27% gebruik van WordPress als Content Management Systeem (CMS). WordPress is niet voor niets zo populair. Het is eenvoudig te installeren op uw eigen domeinnaam en er zijn talloze WordPress ontwerpen en WordPress plugins beschikbaar waarmee een mooie en functionele website in handbereik ligt. Daarnaast zijn er veel professionele WordPress ontwerpers en ontwikkelaars die met het gebruik van WordPress maatwerk websites toegankelijk maken voor professionals en bedrijven.

Om een WordPress website snel te houden is het belangrijk dat de Managed Hosting goed afgestemd is op de gebruikte technieken en plugins. Wordpress Hosting is een specialisatie die een groot verschil maakt in het succes van uw website.

Caveo werkt al sinds het ontstaan van WordPress samen met designers en developers om onze WordPress Hosting te optimaliseren.

Managed WordPress Servers

Managed Wordpress Servers Onze hosting specialisten richten een Managed WordPress Server in om een optimale gebruikerservaring te realiseren voor uw bezoekers. Dit doen we doorgaans samen met de developer of designer die verantwoordelijk is de opmaak van uw WordPress website. Op die manier perfectioneren we samen de werking van de server en de website.

Een WordPress VPS server maakt het mogelijk de configuratie volledig af te stemmen op uw WordPress website. Daarnaast zorgt een afgeschermde server voor extra veiligheid van persoonsgevens van bijvoorbeeld uw personeel en klanten. Deze maatwerk hosting oplossing voor WordPress websites is een uitkomst voor websites die hoge prestaties, solide beveiliging en optimale bereikbaarheid eisen.

  • Razendsnelle SSD opslag
  • Caveo WP Caching met Varnish
  • Automatische updates en backups
  • SSH toegang en WP-CLI ondesteuning

WordPress Optimalisatie

WordPress Optimalisatie Door de optimalisatie van uw WordPress omgeving waarborgt u de gebruikerservaring en vindbaarheid van uw website. Vele onderzoeken hebben aangetoond dat snellere websites leiden tot een hogere conversie. Ook zoekmachines houden daarom rekening met de laadsnelheid van uw website.

Met intelligente optimalisatie-software en slimme pagina-caching kan Caveo op een Managed WordPress Server de snelheid van uw WordPress website naar het hoogste niveau tillen. Onze unieke caching oplossing zorgt voor een laadtijd die tot wel 100 keer sneller is dan uw een standaard WordPress installatie. Zelfs ten opzichte van de meeste WordPress Caching systemen presteert onze Managed WordPress Hosting vele male beter op de belangrijkste meetpunten voor zoekmachines en user-experience.

Wordpress Beveiliging

Wordpress Beveiliging Goede beveiliging van uw WordPress website voorkomt dat persoonsgegevens van uw personeel of klanten in de handen van hackers terecht komt. Daarnaast voorkomt u daarmee dat uw website gebruikt wordt voor illegale doeleinden, zoals het versturen van spam en phishing doeleinden.

Met een professioneel SSL certificaat zorgt Caveo voor een beveiligde verbinding tussen uw WordPress website en de bezoekers. Daarnaast kan Caveo automatische updates verzorgen voor de WordPress-core en WordPress plugins. Hierdoor is uw website altijd voorzien van de laatste beveiligingsupdates en hoeft u zich hier geen zorgen meer om te maken.

Bovendien maken wij automatische backups waardoor u verzekerd bent van herstel na eventuele problemen door updates of beveiligingsproblemen.

Managed WordPress Hosting bij Caveo

Met Managed WordPress Hosting van Caveo worden de prestaties van uw website geoptimaliseerd. Daarmee verhoogt u direct het resultaat van uw online campagnes en activiteiten. Bovendien bent u verzekerd van ondersteuning door experts, die de prestaties van uw server en website 24 uur per dag nauwlettend in de gaten houden en u kunnen ondersteunen bij het herstel van back ups.

  • Razend snelle WordPress website door intelligente optimalisatie en caching
  • Een eigen server waarborgt de hosting-prestaties
  • 24/7 monitoring van uw WordPress website
  • Altijd een expert voor u beschikbaar

Managed WordPress Prijzen?

Managed WordPress Hosting is al beschikbaar vanaf 95 euro per maand. Hiervoor wordt een managed server, met 30 GB SSD dataopslag, speciaal voor u ingericht en assisteren wij gratis met de installatie of verhuizing van uw WordPress website. Ook wordt uw managed server dagelijks gebackupt en 24 uur per dag gemonitord.

Eerst zien, dan geloven? Vraag uw pakket aan met 1 maand gratis uitproberen en beslis daarna!

Neem direct contact met ons op via: 010-5065520 of info@caveo.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Of wilt u een offerte ontvangen over onze managed WordPress hosting diensten? Vul dan onderstaand formulier in.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

010 - 506 55 20