Via Caveo kunt u een serverruimte huren in verschillende datacenters in Nederland. Bedrijven die een eigen server in een datacenter willen plaatsen maken gebruik van onze moderne datacenter oplossingen en kwaliteitsnetwerk. Binnen de datacenters bij Rotterdam en Steenberg zijn alle faciliteiten gereed en kunt u op korte termijn een serverruimte huren. Onze uitgebreide kennis van serverruimtes staat daarbij tot uw beschikking met de voorbereiding en uitvoering van een migratietraject waarbij u uw servers wilt verhuizen.

U kunt bij Caveo een serverruimte huren voor:

  • Colocatie van losse servers
  • Verhuur van rack compartimenten
  • Verhuur van volledige racks
  • Verhuur van private cages of suites

Serverruimte Rotterdam

Serverruimte Rotterdam In het datacenter Rotterdam kunnen bedrijven een serverruimte huren voor losse servers, afgesloten compartimenten en volledige racks. Het datacenter ligt bijna direct aan de ring Rotterdam en is daardoor erg goed te bereiken voor vanuit de regio Rotterdam. Het datacenter Rotterdam is één van de grootste datacenters van Zuid-Holland met een vloeroppervlakte van ruim 1800m2 voor serverruimtes. Door een serverruimte te huren het datacenter Rotterdam voldoet u bovendien aan de strengste beveiligingseisen.

Bekijk de volledige specificaties van het datacenter Rotterdam.


Serverruimte Steenbergen

Serverruimte Steenbergen Bedrijven die een serverruimte willen huren in Brabant of in de buurt van Zeeland kunnen daarvoor erg goed terecht in het datacenter Steenbergen. Sinds de A4 is verlengd tussen Dinteloord en Halsteren ligt het datacenter direct aan de snelweg en is hierdoor optimaal bereikbaar. Het moderne datacenter heeft een vloeroppervlakte van 1500m2 voor serverruimtes en is daarmee één van de grootste datacenters in Brabant. Bovendien voldoet u met het huren van een serveruimte in het datacenter Steenbergen aan strenge fysieke- en informatie beveiligingseisen.

Bekijk de volledige specificaties van het datacenter Steenbergen.


Datacenter netwerk

Datacenter netwerk Caveo beheert haar eigen datacenter netwerk. In zowel het datacenter Rotterdam als Steenbergen behoort ons netwerk tot één van de best presterende netwerken. U bent hierdoor verzekert van een stabiele en veilige serveruimte met gegarandeerde uptime. Dit is voor veel bedrijven één van de belangrijkste redenen om een serverruimte te huren bij Caveo.

Ons datacenter netwerk bestaat uit een redundante glasvezelring tussen Amsterdam, Rotterdam, Alblasserdam en Steenbergen. Tussen de verschillende datacenters in Nederland faciliteren wij netwerkverbindingen van 1 Gbps tot meervoudig 10 Gbps.

Bekijk de volledige netwerkinformatie


Servers verhuizen naar serverruimte

Een verhuizing tussen datacenters of een migratie vanuit een kantooromgeving naar een datacenter is waarschijnlijk niet iets waar u of uw IT afdeling dagelijks mee bezig is. De datacenterspecialisten van Caveo en de locatiepartners hebben daarentegen jaren ervaring met migraties naar datacenters in Nederland. Uiteraard helpen wij uw organisatie graag met de verhuizing van uw servers naar een serverruimte in één van onze datacenters.

  • Ruim 15 jaar ervaring met serverruimtes
  • Serverruimte Rotterdam en Steenbergen
  • Strenge beveiligingsnormen
  • 24/7 toegankelijk

Prijzen serverruimte huren?

Een private rack compartiment binnen onze datacenters is al beschikbaar is vanaf € 199,- per maand.

Heeft u interesse in één van de datacenters Nederland waar Caveo datacenter oplossingen levert? Of wilt u graag een rondleiding in één van de datacenters met aansluitend gesprek om alle mogelijkheden door te nemen? Neem dan nu contact met ons op via: 010-5065520 of info@caveo.nl.

Wilt u dat wij contact met u opnemen? Of wilt u graag een offerte ontvangen waar uw specifieke wensen en eisen in meegenomen zijn? Vul dan nu onderstaand formulier. Wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Velden gemarkeerd met een * zijn verplicht.

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

010 - 506 55 20