Caveo is eind 1999 gestart als traditionele webontwikkelaar en webhoster. Na de landelijke vrijgave van NL domeinnamen in 2001 is webhosting snel de belangrijkste activiteit geworden. In de jaren daarop hebben diensten als managed dedicated hosting, colocatie en bandbreedte de overhand gekregen. Met de introductie van Virtualisatie is de focus, naast het netwerk, op managed VPS-omgevingen komen te liggen.

Visie

De Cloud is slechts een trendy term voor wat veel langer "Het Internet" heet. De ontwikkeling van internet in termen van snelheden, mogelijkheden, invloed en afhankelijkheid is ongekend. Nieuwe generaties zullen het internet nog volledig transformeren en de uitdagingen zijn daarom voorlopig oneindig in aantal en kolossaal in omvang. We denken dan ook in mogelijkheden en niet in beperkingen. Dus kom maar op!

Missie

Caveo wil het beste wat IT te bieden heeft toegankelijk maken voor organisaties die hun online distributie-, publicatie- en communicatie-activiteiten naar een hoger plan willen tillen. Hiervoor zijn we constant bezig met IT ontwikkelingen die waarde toevoegen aan actuele- of vooruitstrevende trends waarin online communicatie een rol speelt. Zo vormen we voor onze klanten een belangrijke schakel tussen techniek en de huisvesting van moderne Cloud-omgevingen.

Meer informatie?

Wij staan u uiteraard graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

010 - 506 55 20